Snart sportlov och resa bokad

Snart sportlov och jag har bokat resa till Eilat i Israel. Jag tyckte fjolårets resa under samma tid februari, mars i Jordanien var helt perfekt. Det är ju bara några timmars flygresa (4,45) och klimatet passade både för sol och bad samt att utforska alla de sevärdheter som finns i området. Det är ju bara några kilometer mellan Aqaba i Jordanien och Eilat i Israel men två olika länder vilket gör att det känns som ett bra alternativ eftersom vi vill se lite fler av de sevärdheter som jag tyckte vi missade i Jordanien, då latheten slog till och vi gjorde inte så mycket mer än att besöka den magiska stenstaden Petra. Inte illa det, men kanske kunde vi varit lite mer effektiva då det finns en hel del att se och göra här.

Eftersom jag varit lite sugen på Tel Aviv en längre tid, hade jag inte riktigt tänkt på Eilat men då jag hittade direktflyg med SAS för en rimlig kostnad, tänkte jag att det nog inte är så dumt ändå och bokade. Nu får vi alltså ännu en chans att uppleva lite fler platser i området. Framför allt hoppas vi på att besöka Jerusalem och Döda havet, om inte solstolen blir alltför skön. Nu har vi dock bokat hotell en bit från havet men ändå rätt så nära, så jag hoppas att upptäcka lite mer av området i Eilat, då det blir att promenera mer än vi gjorde när vi var i Jordanien, då vi bodde helt perfekt på stranden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 15 =