Turkiet – Påsken 2015

 Vi har haft ett par fina dagar här i Side – Turkiet. Äntligen lite sol igen men aningens blåsigt, det är förstås inte helt självklart med bra väder så här i april, men vi hoppas på några dagar till med sol.
I år har vi återigen bokat på Ett av våra favorithotell Crystel Sunrise precis vid havet. Trots att det är ett femstjärnigt hotell känns det inte lika bra som förr. Det är ju lite lågsäsong ännu men man lever nog på sitt läge och har inte förnyat sig som de nog borde.
Utsikten är det i alla fall inget fel på, vi har fått ett bra rum med fin vy över det mesta.
Även lite promenad på stranden har det blivit, alltså verkligen helt i slappartagen. Ibland är det så skönt att inte göra så mycket mer än att mysa runt och ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 − tre =