Sanibel Island – Mexikanska Golfen

I dag har vi haft en riktig slappardag, sov ända till halv nio i morse, skönt att slippa stressa. Vi hyr en trevlig liten lägenhet alldeles nära havet, det tar bara fem minuter att gå ner till den vackra vita stranden.
Tyvärr är det inte gångavstånd till restauranger och affärer. Gårdagens middag hittade vi en bra bit från vårt boende, som vi nådde med bil.
Förmiddagen var ganska mulen men varmt såklart. Vi vandrade på den fantastiska snäckprydda vita stranden och här finns inte mycket annat att göra än att njuta av pelikaner, bada och samla snäckor. I går kväll inhandlades ett parasoll så idag kunde vi sitta i vår lilla miniskugga på en upphittad solstol och handdukar förstås.

Under eftermiddagen kom solen fram ordentligt, när det blir för varmt är det bara att lägga sig i det nästan ännu varmare vattnet. Tyvärr är det inte så där kristallklart som på t ex Maldiverna, men helt i klass med riktigt bra. På eftermiddagen blir det ebb och långgrunt, under förmiddagen var det betydligt djupare vatten.

Härligt att nästan vara alldeles själv här. Det är så lugnt och tyst, mot öster kan man skymta storstaden Naples, men därifrån hörs inget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =