Turkiet hösten 2011

Ännu en gång var det dags att besöka Turkiet & Side!

Så fort vi vaknat första morgonen kastade vi oss självklart ner till havet det gällde att utnyttja varenda minut. Havet ligger så mycket närmare nu när man tagit rätt mycket strand/tomt till den nya strandpromenaden. Detta ger hela Side ett riktigt lyft!

Tidigt första morgonen konstaterade vi att solen sken och att det skulle bli en helt perfekt dag i Side.

Usla badlakan

Första dagen njöt vi av solen och hade bara en enda tanke i huvudet att vila så mycket som möjligt. Badlakanen är absolut de sämsta jag någonsin använt, måste vara ett skämt på ett 5 – stjärnigt hotell!

Hotel Sunrise

Tillbaka till hotell Sunrise som var lika bra som jag trodde. Kanske är maten inte så rolig, men det är väl alltid så på dessa all inclusive-hotellen samt att alkoholen inte smakar bra. Hotellet ligger perfekt med underbar utsikt över pooler, strand och hav. De många och trevliga terasserna gör vistelsen här njutbar, särskilt nu på hösten då det är betydligt mindre med folk än under högsäsong.

Jodå Crystel Sunrise Queen har det mesta för en härlig hotellsemester.

 

 

Flamingo?

Det blev en hel del strandpromenader och även ett och annat dopp, även om det inte var så riktigt varmt som man skulle kunna önskat. Har för mig att det var betydligt varmare både 2008 och 2009 då jag badade betydligt mer än i år. Nåväl vi hade strålande solsken i fem hela dagar!

Vid halv fyra tiden, blev det helt plötsligt ruggigt att ligga på stranden då solen hastigt gick ner. Då var det bara att inta hotellets fantastiska terass med magnifik utsikt över strand och hav och njuta den allra sista solen och se den underbara solnedgången. Fem sköna dagar fick vi när höstrusket hade startat hemma i Sverige. Tyvärr gick dagarna alldeles för snabbt och vi var hemma snabbare än man hann att blinka men det kändes som att den lilla Turkietresan gjort gott och att man kan stå ut till nästa resa, som kommer snart..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + sju =