Roadtrip USA – Venice Beach

Morgonen därpå körde vi bara en halvtimme västerut mot havet och Venice Beach. Resan börjar gå mot sitt slut och det återstår bara två nätter innan denna fantastiska resa tyvärr är slut. Vi hade bokat in de två sista nätterna i Venice Beach för att få lite sol och bad innan hemresan.

Boende i Venice

Jag hade bokat ett boende mitt på Venice Beach och den fina strandpromenaden där vi hade en utmätt utsikt över det mesta som hände här.

På Venice Beach finns alla typer av människor, muskelbyggare, lodisar, kändisar, turister, skateboardåkare, joggare, och surfarna förstås.

Stilla Havet är surfarnas paradis men lite för kallt för min smak.

Mixen av lyx och fattigdom är påtaglig i Venice Beach.

Vissa saker är ju helt omöjligt att göra i USA medan annat är mer liberalt.

På strandpromenaden hittade vi detta populära gym Muscle Beach Venice.

Vy från balkongen

Från vår balkong hade vi perfekt utsikt för att ha koll på vad som egentligen hände i Venice Beach. Det var med blandade känslor att bo högst upp på femte våningen för att få både bästa utsikten men med fin utsikt fick vi även se en betydligt dystrare sida av Kalifornien som hanterades dagligen av polis.

Hemresa?

Efter fyra veckor var det tyvärr dags att lämna USA, men det känns verkligen inte som vi är färdiga med detta stora land. Denna resa är bara början, det finns så mycket mer att se. Inte helt oväntat fick vi faktiskt ett helt bonusdygn i Los Angeles eftersom Norweigans Dreamliner var tjugofyra timmar försenat. Vi hamnade på ett hotell nära LA – flygplats och fick ännu en natt innan vi kom iväg hem igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 2 =