KalifornienRoadtrip USA - Från kust till kust

Venice Beach – En beach för alla smaker

Det är en bara en halvtimmes bilkörning mot havet och Venice Beach. Resan börjar gå mot sitt slut och det återstår bara två nätter innan denna fantastiska resa tyvärr är slut. Vi har bokat in de två sista nätterna i Venice Beach för att få lite sol och bad innan hemresan.

Boende i Venice

Jag hade bokat boende mitt på Venice Beach och den fina strandpromenaden där vi har en utmärkt utsikt över det mesta som händer här.

På Venice Beach finns alla typer av människor, muskelbyggare, lodisar, kändisar, turister, skateboardåkare, joggare, och surfarna förstås.

Stilla Havet är surfarnas paradis men lite för kallt för min smak.

Mixen av lyx och fattigdom är påtaglig i Venice Beach.

Vissa saker är ju helt omöjligt att göra i USA medan annat är mer liberalt.

På strandpromenaden hittar vi detta populära gym, Muscle Beach Venice.

Vy från balkongen

Från vår balkong har vi perfekt utsikt för att ha koll på vad som egentligen händer i Venice Beach. Det är  med blandade känslor att bo högst upp på femte våningen för att få både bästa utsikten men även med utsikt över en betydligt dystrare sida av Kalifornien. 

Hemresa?

Efter fyra veckor är det tyvärr dags att lämna USA, men det är klart att vi inte är färdiga med detta stora land. Denna resa är bara början, det finns så mycket mer att se. Inte helt oväntat får vi faktiskt ett helt bonusdygn i Los Angeles eftersom Norweigans Dreamliner är tjugofyra timmar försenat. Vi hamnar på ett hotell nära Los Angeles flygplats och får ännu en natt innan vi kommer iväg hem igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 6 =