Boka hemma eller på väg?

 
Under vårvintern har jag bokat en hel del hotell på booking.com för vår resa i USA. En del resenärer tycker att det är betydligt bättre att boka när man är ute reser eller direkt på plats. Själv är jag av den åsikt att det känns bra att boka hemifrån, åtminstone ibland för att snabbt komma fram till det hotell man ska bo på för att hinna se mer av det ställe man vill besöka. Dessutom är det ett nöje att sitta hemma och kolla boenden för att få ut så mycket som möjligt av semestern.
På flera bokningssajter finns en karta där man kan se hur hotellen ligger i förhållande till olika sevärdheter och jag tror att man faktiskt spar en del pengar att ha boendet bokat hemifrån. Klart att man blir lite låst om man skulle vilja ändra reserutt men många av hotellen jag bokat är ombokningsbara ända fram till något dygn eller bara någon timme innan man anländer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 2 =