BloggPlanera resaUSA

Sommar 2017

 Sommar 2017, inte alls långt dit, men just nu känns det som tiden står lite still. För ett par månader sedan bokade vi flygbiljetter till Los Angeles med en liten baktanke att det är en bra destination till andra delar av världen. En av mina drömdestinationer blev helt plötsligt inom räckhåll –  Fijiöarna. Ja varför inte? Slå ihop två av de bästa världar, bad- och bilparadis. Här är planen för vår kommande resa sommaren 2017.

 

 

Sommarens resa går alltså först till USA med övernattning i Los Angeles. Dagen därpå får vi en heldag i LA för att sent på kvällen ta nattflyget med Qantas till Fiji – Nadi. Tidig morgon anländer vi till Fiji och stannar ett dygn innan vi tar oss på en liten båtluff till Yasawa Island. Vi har bokat boende på två av öarna och kommer att stanna sammanlagt nio dagar innan vi återkommer till huvudön Fiji för ytterligare några dagar innan vi flyger tillbaka till Los Angeles.

 

 
Väl där lämnar vi L A efter att ha hämtat ut den förbokade hyrbilen och kör norrut – huvuddestinationen i USA blir Seattle. Ska bli intressant att få besöka denna vackra stad i delstaten Washington. 

Efter några dagar i Seattle kör vi österut mot Klippiga bergen. När jag tittar på kartan ser jag många intressanta platser som jag gärna vill besöka och en vacker bilväg uppe i norra USA ska vara North Cascades Highway. Det blir en riktig lång omväg men efter all vila på Fiji hoppas jag att vi kommer vara taggade för bilåkning.

 

Sakta men säkert kör vi sydost ner mot Idaho Falls och vidare ner mot Vegas, för att till sist landa i Kalifornien och ett par avslutande stranddagar vid Laguna Beach och Santa  Monica. Ja det känns onekligen som sommaren 2017 kommer att bjuda på ett riktigt äventyr. 
 

2 svar på ”Sommar 2017

  • hellofromabroad.com

    Har tittat igenom bilderna och läst texterna från de tidigare USA-resorna, och jag vill direkt resa tillbaka! Vi har också bilat genom USA, en gång på östra sidan och en gång på västra. Jag tror inte att jag någonsin får nog. När jag såg bilderna från Zion National Park insåg jag att vi måste resa dit. Vi var inte långt därifrån, i Grand Canyon, och i Sedona fanns också de där röda bergen. Men det var vår första roadtrip i USA, så vi missade mycket som jag vill ta igen nu. Tack för inspirationen och fortsatt trevlig resa!

    Svar
  • Hej!
    Vad kul att du blivit lite inspirerad av mina bilder. Nu är vi hemma igen men längtar hela tiden tillbaka, det finns ju så mycket att se och kontrasterna i USA är många.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 15 =