NevadaRoadtrip Sydvästra USAUSA

Vilodag i Las Vegas

Efter en ganska lång tur under gårdagen på vår roadtrip i USA känns det skönt att få vila lite i häftiga Vegas. Det är riktigt, riktigt hett här så några större utomhusaktiviteter blir det inte. En stilla promenad under förmiddagen upp till vårt gamla hotell Venetian kan vi inte låta bli. Venetian är ett helt underbart hotell med sina kanaler och gondoler mitt i shoppinggallerian precis likt det äkta Venedig i Italien.

I år har vi att bo modernt på hotel Aria längre söder ut på The Strip kanske inte lika häftigt som Venezian men ändå så lyxigt som man förväntar sig.

 

 

Det blir en eftermiddag vid hotellets pool, det är faktiskt det enda som går att göra här i hettan. Imorgon är det slutslappat då kör vi vidare mot Zions nationalpark, vi får se om det blir någon hajk. Vi kommer förstås att bo med betydligt lägre standard än här i Vegas utmed Highway 50, även kallad för USA:s ensammaste väg. Jag har läst att man kan få ett diplom om man samlar stämplar i de orter man passerar, jag hoppas att detta fortfarande existerar och att vi kan få ett sådant diplom.

 

I går kväll njöt vi av det fina vattenspelen med vacker musik av Andrea Bocelli utanför hotell Bellagio.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 8 =