HotellTurkiet

Ännu en höstresa till Turkiet

Äntligen ett par dagars semester och vi var raskt på plats ute på Arlanda för flyg med Pegasus till “lillflygplatsen” Sabhia i Istanbul. Nej vi åkte inte med Norwegian, men visst är deras flygplansstjärtar lite läckra? Tänk att få pryda en flygplansstjärt – inte illa.

Höst i Side

Flygplats som flygplats huvudsak är att flygen går som de skall och årets höstresa gick på minuten. Det är så skönt att man kommer fram i tid när man bara har fem och en halv dag på plats i Side.

Boende på Hotel Sunrise Queen

Sen start från Stockholm 13.55 innebär förstås att vi anlände sent på kvällen. Då allt gick som det skulle anlände vi strax efter 22 på kvällen till Sunrise Queen i Side. Första kvällen är ju alltid lite extra härlig och då vi bjöds på nästan fullmåne med en stjärnklar himmel anade vi att det nog kunde bli ett par bra dagars semester.

Morgonen därpå vaknade vi i ett riktigt varmt och skönt Side. Bara att kasta sig ner till havet och javisst det gick till och med att bada.

 Tanka med vatten och lägga sig på den fina solbädden!

Det är inte svårt att trivas på Sunrise Queen och denna gång fick vi fint hotellrum högst upp med fantastisk utsikt över hotellområdet samt strand och hav. När vi reser på hösten, är vi oftast bara ute efter att få ta det lugnt, njuta av solen, promenera, äta lite gott och komma hem med ny kraft. Detta fick vi verkligen på denna resa och när det dessutom var riktigt varmt och soligt så är vi mer än nöjda.

 

 

Lite lek med jetski var ju riktigt kul förstås.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − tio =