Höst på hemmaplan

 

Vilken fin höst vi har haft hittills i år. Hösten är lite både och för mig, härlig med den färgsprakande växtligheten men vi går mot kallare och mörkare tider vilket inte alltid är så kul. Hösten betyder också att det är många veckor till ledighet men med ett lite lugnare tempo när väl utemöbler och trädgården är fixad för oss som har hus. Vi tar gärna en liten tur till närområden och en favorit i repris är Rosersbergs slottspark där vi följer årstiderna maniskt.

 

September

Det är för mig fortfarande lite av en sommarmånad och särskilt i år då det har varit soligt och varmt. Kvällarna är ännu ljusa men mörknar så smått och äntligen får man tända lamporna inomhus, ja det blir lite mysigt. Ett par gånger i veckan tar vi en kvällspromenad i slottsparken.

Oktober

Månaden inleddes med fin regnbåge på hemmaplan och efter att ha varit lite kallare i slutet av september blev det åter varmare. September är nog min favoritmånad men årets oktober har också varit riktigt härlig. Kvällarna blir ju kortare i och med mörkret och vi har stressat ut på kvällspromenaderna efter jobbet för att få njuta av dagens sista ljus, men å andra sidan kan man tända ljusen på middagsbordet och njuta av solnedgången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 12 =