KalifornienRoadtrip Sydvästra USAUSA

Vykort från Coronado – San Diego

Vi trivs väldigt bra här i Coronado. Vi bor underbart fint med alla bekvämligheter man tänkas kan.  Självklart håller hotellet med mjuka fina solbäddar vid poolerna, men ännu bättre är att bara en liten kort promenad från hotellet ligger den vackra mjuka Silver Strand. Här har hotellet egna solbäddar och parasoller och vi tar oss en rejäl vilodag på första parkett mot havet.

När vi blir hungriga tar vi oss in mot själva staden Coronando med bil. Vi hittar ännu ett hamburgerställe och njuter av utsikten mot San Diego.

Coronado är en ö som man når antingen via Coronado Bridge som vi kom över igår, man kan även nå ön söderifrån nära den mexikanska gränser från Imperial Beach. Den vackra och smala sandön sträcker sig längs med San Diegos flygplats ner mot Tijuana i Mexiko. Vi stannar här till imorgon då vi kör tillbaka mot Los Angeles.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =