KalifornienRoadtrip Sydvästra USAUSA

Söderut i Kalifornien

Vi bestämmer oss för att lämna Huntington Beach och bokar in oss på en resort i San Diego ute på West Mission Beach. Incheckningstiden är inte förrän klockan fyra så vi beslutar oss för att köra kustvägen “Pacific Coast Drive”. Vi kör förbi underbara kustorter som Newport Beach, Laguna Beach och Carlsbad, men det tar tid. Vi är verkligen inte ensamma denna lördagsförmiddag, alla är princip ute för att hitta bästa strandläge. Vi tar oss till motorvägen igen där går det bara något snabbare. Tråkigt att återigen sitta i bilköer, men helt förståeligt då stränderna är gigantiska och tycks sluka hur mycket folk som helst.

 (Lamborghinin framför oss vid trafikljuset är nästan dagens höjdpunkt).
Vi är riktigt imponerad av denna kustremsa, den är otroligt vackert med sina vidsträckta stränderna. När vi närmar oss dagens slutdestination har klockan redan hunnit bli tre på eftermiddagen, det är bara att checka in och äntligen få njuta i solstolen någon timme.

3 svar på ”Söderut i Kalifornien

 • Kul att ha hittat hit. Låter som ni har en underbar resa i det gigantiska landet USA. Trevlig fortsättning /Linda, 155cm.se

  Svar
 • Kul att ha hittat hit. Låter som ni har en underbar resa i det gigantiska landet USA. Trevlig fortsättning /Linda, 155cm.se

  Svar
 • Hej och vad kul att du tittar in hos mig!
  Ja vi har verkligen haft en helt underbar resa, tyvärr är den slut nu, men den inspirerar till flera USA resor.
  Christina

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 10 =