HawaiiRoadtrip HawaiiUSA

Sol och bad på Hawaii

Det är vår sista dag här på Hawaii och vi beslöt oss för att köra tillbaka till den östra sidan av ön, där vi tidigare sett underbara små badvikar ligga utmed vägen. Vädret blev något sämre idag men en hel del sol fick vi mellan en och annan tropisk regnskur.

Hawaii bjuder verkligen på kontraster och jag som gillar det mera vilda och folktomma stränderna hittade små paradis inte alls långt från Honolulu och Waikiki Beach.

På bara någon timmes bilresa är vi tillbaka till vårt hotell på Waikiki Beach. Vi bor på sjuttonde våningen  näst högst upp på ett hyfsat prisvärt hotell. Även om jag inte är helt förtjust i midsommarfirande, så firade vi ändå med lite champange på balkongen.

I morgon är de dags att flyga tillbaka till Los Angeles och jag hoppas verkligen inte att flyget är försenat som hitresan, bara att hoppas på det bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 6 =