HawaiiRoadtrip HawaiiUSA

Roadtrip på Hawaii

Dagens roadtrip gick runt norra, östra samt södra  Oahu – Hawaii. Extra häftigt är förstås att köra nedcabbad Ford Mustang, även om det blir ganska varmt till och från. Vi startade dagens tur med en och halv timmes bilkörning mot norr och hamnade i Waimea Valley, där hade vi sett att det skulle finnas ett fint vattenfall.

Nja, själva vattenfallet var det inte mycket med, men om man ville kunde man bada där. Detta lockade inte oss men att se alla fantastiska regnskogsväxter i den här tropiska miljön var absolut värt besöket.

Någon timme tillbringade vi i denna djungelliknande park, därefter körde vi vi vidare ut på den östra delen av Oahu. Magiska badvikar bredde ut sig utmed vägen och då och då stoppade vi till för att njuta av havet. Den östra sidan av Oahu är inte alls så exploaterad som den västra där vi bor på Waikiki Beach. Den östra sidan är verkligen otroligt vacker med fina utsiktvyer och härliga folktomma stränder.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + nitton =