När den kalla våren blev sommar, direkt!

Våren var ju som bekant sen i år, långt in i april var det riktigt kallt. Det såg inte ens ut som om blåsipporna tänkte komma fram. men ett, tu, tre sa det bara pang och på någon vecka hände allt på en och samma gång. För alla som älskar sol och värme är det förstås magiskt, men istället för att sitta ute och njuta av ljumna kvällar får vi snällt gå och lägga oss för att orka till jobbet morgonen därpå.

Att vara ute i naturen är vi gärna och i våra hemmatrakter har vi en riktig favorit som vi gärna tillbringar en hel del tid. Ofta åker vi ut till Rosersbergs slottsträdgård och följer årstiderna, oavsett väder och vind. I år har vi verkligen fått skyndat på för även om vi nästan besöker slottsparken varje helg, har det gått väldigt kort tid från små blåsipporna till syrener i full blom.

I Rosersberg slottspark finns härliga promenadstråk för både kortare och längre promenader och med Mälaren som granne finns även möjlighet till bad eller bara njuta av sjö och slottsliv. Även hemma hos mig i Vallentuna och som hos alla andra varit en extrem snabb utveckling av blomsterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − tio =