Blogg

Höst hos mig!

Höst 2017

 Hösten är en underbar tid trots att det innebär att vi går mot allt kortare dagar. Jag som har hund börjar märka av allt mörkare morgonpromenader och helt plötsligt är det dags att tända lamporna tidigare och tidigare. Så länge det är milt är det ändå helt okej, lite regn då och då, kanske en del sol för att lysa upp de underbara höstfärgerna, ja då är det inget att klaga på. Bara att njuta så länge det varar.

 

 

På fritiden letar jag efter nya resor, sovrar, tittar igen och konstaterar för det mesta – att allt, allt vill jag så gärna göra, men tyvärr inte just nu. Hade jag kunnat skulle jag gärna velat ta en liten tripp ner till södra Europa, som kanske Malta eller Sicilien, eller varför inte till Mallorca. Hösten är ju även en härlig tid utomlands då turisterna börjar försvinna och lugnet lägger sig på semesterorterna.

För ett par år sedan tog vi en tripp ner till Kreta i slutet av oktober och in i november. Det var underbart lugnt, en del regn, men även mycket sol och faktiskt kunde man bada. Även Turkiet längtar jag ständig tillbaka till och särskilt i slutet av oktober är det nästan som allra bäst där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =