Vart ska vi?

Vårens reseplanering har  gått från att inte resa någonstans eller gripa efter halmstrån. Med vår gamla hund har vi bestämt att inte rucka för mycket i vardagen. Såklart finns fina hundpensionat men det kommer inte fungera för vår jycke och därför har vi  återigen med familjen hjälp lyckas få ihop ca tio dagars ledighet. Detta innebär hej och hopp utomlands, men vad blir nu bäst? Vi har inte gjort någon planering alls, just nu är att ta oss till Tyskland och där kan lite vad som helst hända. Kanske blir det en stillsam roadtrip genom Romatische Strasse / Romantic Road,  för att sedan köra vidare mot Ungern / Budapest och upp mot Polen och Baltikum. Eller så gasen botten, ner till Italien eller Kroatien, göra några dagar där och så snabbt hem igen.

Egentligen har jag verkligen lust att ta det lugnt och njuta av Tyskland. Det finns så många härligheter att se i detta land, särskilt i de sydligaste delarna av landet. Mycket beror förstås på vädret, ett hett Tyskland har jag tyvärr varit allt för ofta i och då vill man bara därifrån, så våra tio semesterdagar någonstans i Europa ligger lite i händerna i vädret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × två =